ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο ντοκουμέντο: Επιχείρησαν να ληστέψουν για 13η φορά περίπτερο στη Θεσσαλονίκη

«Mε πλησιάζει μου βγάζει το μαχαίρι και μου λέει φέρε τα λεφτά»

Βίντεο ντοκουμέντο: Επιχείρησαν να ληστέψουν για 13η φορά περίπτερο στη Θεσσαλονίκη

Ένα περίπτερο στη Θεσσαλονίκη μπήκε για 13η φορά στο στόχαστρο ληστών.

«Σε αυτό το σημείο εδώ, με πλησιάζει μου βγάζει το μαχαίρι και μου λέει φέρε τα λεφτά. Σε αυτό το σημείο με σπρώχνει με το χέρι του, μου δίνει ώθηση και πάω πίσω από τον πάγκο», αναφέρει ο υπάλληλος καταστήματος, Θανάσης, μιλώντας στο Mega.

Το βίντεο ντοκουμέντο που θα δείτε παρακάτω είναι από την κάμερα ασφαλείας της επιχείρισης. Ο ληστής ξέρει ότι υπάρχει κάμερα και έχει κρύψει το πρόσωπό του. Κρατά μαχαίρι. Αιφνιδιάζει τον νεαρό υπάλληλο που κάθεται αμέριμνος έξω από το κατάστημα. Τον σπρώχνει και του ζητάει τις εισπράξεις.

Ο υπάλληλος στην αρχή φαίνεται σαστισμένος με τον ληστή να συνεχίζει να τον απειλεί.

Ξαφνικά, ο υπάλληλος παίρνει φόρα και πηδάει τον πάγκο και μπαίνει από την πλευρά του ταμείου.

Βρίσκει την ευκαιρία και αμέσως πατάει το κουμπί του συναγερμού.

Ο ληστής ακούει τη σειρήνα, πανικοβάλλεται και το βάζει στα πόδια.

Το βίντεο ντοκουμέντο της ληστείας

Οι εικόνες έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα των επιθέσεων στο συγκεκριμένο κατάστημα που μέσα σε 3 χρόνια έχουν φτάσει τις 13.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε σίγουρα στο ρεκόρ Γκίνες είναι πάνω από 12 φορές πλέον και είναι σίγουρο ότι θα μπούμε στο ρεκόρ Γκίνες», αναφέρει ο ιδιοκτήτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.