ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο-σοκ: Κροάτες με ρόπαλα ξυλοκοπούν δίχως έλεος άοπλο πεσμένο οπαδό της ΑΕΚ – Η στιγμή της δολοφονίας του Μ.Κατσουρή

Άοπλοι ήταν οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» - Κτυπήματα χωρίς κανένα έλεος από τους ναζί χούλιγκαν

Βίντεο-σοκ: Κροάτες με ρόπαλα ξυλοκοπούν δίχως έλεος άοπλο πεσμένο οπαδό της ΑΕΚ – Η στιγμή της δολοφονίας του Μ.Κατσουρή

Σοκ προκαλούν τα νέα βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου, καθώς δείχνουν το μένος με το οποίο κτυπούσαν οι ένοπλοι Κροάτες κτυπούν τους οπαδούς της ΑΕΚ! 

Ένας απ’ αυτούς και ο Μιχάλης Κατσουρής, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να δέχεται φονικά κτυπήματα στο κεφάλι από Κροάτες που κρατούσαν ρόπαλα. Λίγα λεπτά αργότερα… έπεφτε νεκρός, καθώς είχε δεχθεί και μια μαχαιριά. 

Σε βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται ο 29χρονος Μιχάλης (το άτομο που προσπαθεί να διαφύγει με την μπλε μπλούζα) να δέχεται χτύπημα από ρόπαλο από ομάδα χούλιγκαν που καταδιώκει μερίδα φίλων της ΑΕΚ.

Είναι οι στιγμές που οι Κροάτες χούλιγκαν μαζί με Έλληνες συνεργούς τους ξεκίνησαν τη φονική επιδρομή έξω από την OPAP Arena.

Ο 29χρονος λίγο αργότερα φαίνεται στο βίντεο να βγάζει το κράνος που φορά και να κοιτά το αριστερό του χέρι.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα διανύει τρέχοντας μια απόσταση περίπου 50 μέτρων, όπου και κρύβεται στο πίσω μέρος περιπτέρου, πίσω από ένα ψυγείο με παγωτά.

Είναι το σημείο όπου ο 29χρονος καταρρέει και αφήνει την τελευταία του πνοή, έχοντας δεχτεί τη μοιραία μαχαιριά στο χέρι, στον πήχη.

Ένα ακόμη βίντεο που προκαλεί σοκ είναι η στιγμή που πεσμένος, άοπλος, οπαδός της ΑΕΚ δέχεται φονικά κτυπήματα με ρόπαλα σε όλο του σώμα από Κροάτες.  

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. είναι o εντοπισμός του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου. Η διαδικασία λήψης γενετικού υλικού ολοκληρώθηκε και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρχει μια πρώτη εικόνα για τους εμπλεκόμενους.

Τα δείγματα DNA που έχουν ληφθεί θα τεθούν σε αντιπαραβολή με το γενετικό υλικό από τα πειστήρια που εντοπίστηκαν στο σημείο της επίθεσης αλλά και στην κατοχή των χούλιγκανς.

Σε πρώτη φάση θα γίνει έρευνα σε σχέση με τους «5» που είναι στο «κάδρο» από την Κροατία, την Ελλάδα και την Αλβανία αλλά και σε ακόμα 8 Κροάτες που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα στοιχεία για τις κινήσεις των συλληφθέντων. Επίσης έρευνα αναμένεται να γίνει και στις επικοινωνίες με κινητά τηλέφωνα , γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, πριν αλλά και μετά τη δολοφονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.