ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΒΟΑΚ: Σοβαρό τροχαίο με τουρίστες – Τρία άτομα στο νοσοκομείο (φωτο)

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά το τμήμα τροχαίας ΒΟΑΚ

ΒΟΑΚ: Σοβαρό τροχαίο με τουρίστες – Τρία άτομα στο νοσοκομείο (φωτο)

Σε κινητοποίηση βρέθηκαν οι αρχές το απόγευμα της Τρίτης για σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 στον ΒΟΑΚ στην περιοχή Καλάμι στα Χανιά.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένα ενοικιαζόμενο ΙΧ αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με διερχόμενο βαν που είχε κατεύθυνση προς τα Χανιά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τρεις τραυματίες, δυο τουρίστες που επέβαιναν στο ενοικιαζόμενο ΙΧ αυτοκίνητο και ακόμα μια τουρίστρια που βρισκόταν στο βαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, και οι τρεις τραυματίες είχαν τις αισθήσεις τους.

Παράλληλα στο σημείο έσπευσαν και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα από το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, ωστόσο δεν χρειάστηκε εν τέλει η συσνδρομή τους καθώς είχαν προλάβει να την απεγκλωβίσουν διασώστες ιδιωτικού ασθενοφόρου που έτυχε να διέρχεται από το σημείο.

Μετά το ατύχημα διεκόπη η κυκλοφορία στο σημείο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα. Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά το τμήμα τροχαίας ΒΟΑΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.