Βοιωτία: Αλλοδαπός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στον θώρακα ομοεθνή του για οικονομικές διαφορές

Ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του

Βοιωτία: Αλλοδαπός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στον θώρακα ομοεθνή του για οικονομικές διαφορές

Αλλοδαπός  στη Βοιωτία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στον θώρακα ομοεθνή του για οικονομικές διαφορές.

Δράστης και θύμα Πακιστανικής καταγωγής διέμεναν στο ίδιο σπίτι στα Λεύκτρα Βοιωτίας, μαζί με άλλους ομοεθνείς τους.

Οι πληροφορίες του tvstar.gr λένε πως το θύμα μεσολαβούσε στους κατοίκους της περιοχής και έκλεινε τα μεροκάματα για τους συμπατριώτες του. Οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν για οικονομικής φύσεως διαφορές και ο 40χρονος δράστης πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σπίτι, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο δράστης δεν είχε απομακρυνθεί από τον τόπο που εγκλήματος και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν λίγο αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την δικογραφία που έχουν σχηματίσει σε βάρος του οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.