ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βοιωτία: Εξαρθρώθηκε σπείρα με 19 κλοπές

Στην εξάρθρωσή οδήγησε η σύλληψη ενός μέλους της συμμορίας που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Βοιωτία: Εξαρθρώθηκε σπείρα με 19 κλοπές

Στην δυτική Αττική φαίνεται να ήταν το ορμητήριο μιας οργανωμένης συμμορίας που διέπραξε συνολικά 16 κλοπές και τρεις απόπειρες σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Στην εξάρθρωσή της συμμορίας οδήγησε η σύλληψη ενός μέλους της επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα!

Ο συγκεκριμένος Έλληνας είχε συλληφθεί το Σάββατο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., αλλά στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησε η Ασφάλεια Θηβών προέκυψε η εμπλοκή του σε 13 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες σε σπίτια, σε άλλη μια σε αγροτική αποθήκη και σε μια σε εργοστάσιο, καθώς και σε μια κλοπή φορτηγού. Για την συμμετοχή τους σε αυτές, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις συνεργοί του, τρεις εκ των οποίων Έλληνες και ο τέταρτος αλλοδαπός.

Η αξία της λείας τους σε χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικά μηχανήματα και εργαλεία, μεγάλη ποσότητα σπόρων τριφυλλιού και άλλα αντικείμενα από τις συνολικά 19 περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ!

Για την διάρρηξη στο εργοστάσιο, ταυτοποιήθηκαν ακόμη ένας αλλοδαπός και μία Ελληνίδα που δεν συμμετείχαν στις υπόλοιπες περιπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και κλοπές κατά συρροή και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ εξετάζεται αν τυχόν η σπείρα έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.