ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βοιωτία: Ληστές μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένων και τους χτύπησαν – Άρπαξαν 30.000 ευρώ

Τους έβαλαν στο κεφάλι κουκούλες και τους χτυπούσαν στο πρόσωπο

Βοιωτία: Ληστές μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένων και τους χτύπησαν – Άρπαξαν 30.000 ευρώ

Σοκαριστικό περιστατικό για δύο ηλικιωμένους στον Ορχομενό Βοιωτίας, αφού βρέθηκαν αντιμέτωποι σήμερα τα ξημερώματα με τρεις «κουκουλοφόρους» που είχαν εισβάλλει στο σπίτι τους και μάλιστα τους βασάνισαν για να τους δώσουν τα λεφτά τους.

Οι ληστές απείλησαν τους δύο ηλικιωμένους στην Βοιωτία με ένα κατσαβίδι, λέγοντας ότι θα σας σκοτώσουμε αν δεν τους αποκάλυπταν που έχουν κρυμμένα λεφτά.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τους έβαλαν στο κεφάλι κουκούλες και τους χτυπούσαν στο πρόσωπο για να μαρτυρήσουν που είναι τα χρήματα.

Τελικά οι τρεις ληστές φέρεται να άρπαξαν το μεγάλο χρηματικό των 30.000€ και μετά να εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

«Τρέμουμε όταν ακούμε κάποιον θόρυβο τη νύχτα. Έχουμε βάλει κάγκελα σε πόρτες και παράθυρα. Όμως και πάλι δεν νιώθουμε ασφαλείς. Είναι αδίστακτοι εάν δεν τους έλεγαν που είχαν το κομπόδεμα θα τους σκότωναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι δυνατόν να δουλεύεις μια ζωή και να έρχονται μια νύχτα να σε σκοτώσουν και να σου παίρνουν ότι όλες τις οικονομίες σου; », είπε ένας από τους γείτονες του άτυχου ζευγαριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.