ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βοιωτία: Συνελήφθη 19χρονος που διέρρηξε 16 επιχειρήσεις μέσα σε ενάμισι μήνα

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 28 εκατοστών και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία

Βοιωτία: Συνελήφθη 19χρονος που διέρρηξε 16 επιχειρήσεις μέσα σε ενάμισι μήνα

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ένας 19χρονος ο οποίος είχε καταφέρει μέσα σε μόλις ενάμισι μήνα να διαπράξει 13 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες και να αρπάξει χρηματικά ποσά και εργαλεία αξίας άνω των 5.000 ευρώ, σε επιχειρήσεις στη Βοιωτία.

Από την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο νεαρός είχε διαρρήξει με καλυμμένα χαρακτηριστικά συνολικά 13 συνεργεία αυτοκινήτων, πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα εμπορίας ξυλείας ή γεωργικών ειδών και άλλες επιχειρήσεις με λεία χρήματα, κοσμήματα, εργαλεία, και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Τέλος στην δράση του έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς που τον είχαν ταυτοποιήσει και τον εντόπισαν το μεσημέρι της Τρίτης σε περιοχή του Ορχομενού, με τη βοήθεια ανδρών του τοπικού τμήματος.

Στην κατοχή του νεαρού «ποντικού» βρήκαν ένα μαχαίρι μήκους 28 εκατοστών και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στο σπίτι του κατέσχεσαν τα ρούχα που φορούσε όταν έκανε τις διαρρήξεις μαζί με ένα σακίδιο πλάτης και ένα τσαντάκι, μετρητά ύψους 2.150 ευρώ, μια απομίμηση περιστρόφου, ένα ρολόι τσέπης με αλυσίδα και επτά πέννες που προέρχονταν από τις κλοπές.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί βρήκαν σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη στον Ορχομενό ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλέψει ο δράστης και στο εσωτερικό του διάφορα κλεμμένα εργαλεία και μία δερμάτινη τσάντα με έγγραφα, τα οποία είχε κρύψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, τελεσμένες και σε απόπειρα, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.