ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βοιωτία: Τρόμος για 26χρονη υπάλληλο γραφείου τελετών – Το αφεντικό την στρίμωξε & της επιτέθηκε

Την εγκλώβισε ανάμεσα στα φέρετρα και άρπαξε το στήθος της κάνοντάς της και άλλες άσεμνες χειρονομίες

Βοιωτία: Τρόμος για 26χρονη υπάλληλο γραφείου τελετών – Το αφεντικό την στρίμωξε & της επιτέθηκε

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ο ιδιοκτήτης ενός γραφείου τελετών στην Αλίαρτο Βοιωτίας, καθώς… «φούντωσε» και δεν δίστασε να στριμώξει τη νεαρή υπάλληλό του και να της επιτεθεί με άγριες διαθέσεις.

Η άτυχη 26χρονη από τη Ρουμανία τα έχασε το βράδυ της Πέμπτης, όταν δέχθηκε την επίθεση του εργοδότη της ο οποίος την εγκλώβισε ανάμεσα στα φέρετρα και άρπαξε το στήθος της κάνοντάς της και άλλες άσεμνες χειρονομίες.

Όμως, παρά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να αντισταθεί στις διαθέσεις του και να φύγει τρέχοντας από το γραφείο.

Η κοπέλα ενημέρωσε για το συμβάν της οικογένειά της και στη συνέχεια πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του τελετάρχη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, όμως εκείνος είχε φροντίσει να εξαφανιστεί για να αποφύγει την σύλληψή του στα όρια του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.