Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

«Βοήθεια, βοήθεια, αστυνομία!»: Ηχητικό ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία του 59χρονου στη Λαμία (βίντεο)

Για τη δολοφονία του επιχειρηματία έχει συλληφθεί ένας 42χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε μαχαίρι

«Βοήθεια, βοήθεια, αστυνομία!»: Ηχητικό ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία του 59χρονου στη Λαμία (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα ηχητικό ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία του 59χρονου επιχειρηματία μέσα στην καφετέριά του, τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

«Βοήθεια, βοήθεια, αστυνομία!» ακούγεται να φωνάζει ο 59χρονος την ώρα που του επιτέθηκε ο δράστης σε ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα.

Για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Λαμία έχει συλληφθεί ένας 42χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε μαχαίρι που εκτιμάται ότι ήταν το όπλο του εγκλήματος.

Ο 42χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας ως ο τελευταίος πελάτης που επισκέφθηκε την καφετέρια το βράδυ της Κυριακής, λίγη ώρα πριν εντοπιστεί το θύμα δολοφονημένο πίσω από τον πάγκο του καταστήματος. Mέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα, παρά μόνο ότι την προηγούμενη ημέρα οι δυο τους είχαν τσακωθεί.

Ο δολοφόνος επιτέθηκε με μανία και σκότωσε τον 59χρονο στην είσοδο της καφετέριας κι ύστερα έσυρε τη σορό του στο πίσω μέρος του καταστήματος, κρύβοντας το πτώμα πίσω από το μπαρ με σκοπό να προλάβει να εξαφανιστεί πριν κάποιος τον βρει.

Το μαχαίρι φέρεται να το άφησε δίπλα στον νεκρό 59χρονο.

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο βρήκε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του άτυχου άνδρα από ένα βαρύ ασημί λουκέτο , το οποίο είχε για να κλείσει το κατάστημα ενώ έφερε μαχαιριές, στον λαιμό στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα.

Οι Αρχές βρήκαν, μετά από έρευνα στο σπίτι του, ματωμένα ρούχα στο πλυντήριο, καθώς και δεκάδες μαχαίρια.

Όσοι γνώριζαν τον 59χρονο μιλούν για έναν οικογενειάρχη που από το μαγαζί του μεγάλωσε και σπούδασε στη Νομική τα δύο του κορίτσια και τώρα περίμενε να πάρει σειρά κι ο μικρότερός του γιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.