Βόλος: 40χρονος χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους

Ο πατέρας αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού

Βόλος: 40χρονος χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στον Βόλο, όταν ένας 40χρονος άρχισε να χτυπάει τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους. 

Σύμφωνα με το gegonota.news, το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες Παρασκευή (2.6.2023) το απόγευμα στον Βόλο και η οικογένεια οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

«Έχω μεγάλο πρόβλημα, ήμουν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν αμφισβητώ ότι συνέβη αλλά δεν το θυμάμαι», είπε κλαίγοντας ο 40χρονος στον εισαγγελέα, σύμφωνα πάντα με το gegonota.news, το οποίο αναφέρει ότι πρόκειται για οικογένεια που μετακόμισε στον Βόλο.

Το παιδί έβλεπε την 36χρονη μητέρα του να δέχεται ανήμπορη τα χτυπήματα του συζύγου της και μάλιστα ήταν παρούσα και στη διαδικασία του αυτόφωρου.

Τελικά, αποφασίστηκε να ξεκινήσει διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης ώστε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, με την προϋπόθεση ότι ο 40χρονος θα ξεκινήσει θεραπεία γιατί και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.