ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: 40χρονος χτύπησε τον πεθερό του όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί την εγγονή του

Οι πρώην σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν, ενώ ο 40χρονος κατέθεσε μήνυση και εις βάρος του πεθερού του

Βόλος: 40χρονος χτύπησε τον πεθερό του όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί την εγγονή του

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου, όταν ένας 40χρονος με το πρόσχημα ότι δεν μπορούσε να δει το παιδί του πήγε στο σπίτι των πεθερικών του και χτύπησε τον ηλικιωμένο άνδρα.

Ειδικότερα, όλα έγιναν όταν η μικρή του κόρη έκλαιγε και αρνήθηκε να τον ακολουθήσει και όταν μπήκαν μπροστά οι παππούδες, ο 40χρονος, τους χτύπησε.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο, μετά από χτύπημα στο χέρι, για να διαπιστωθεί πως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Οι πρώην σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν, ενώ ο 40χρονος κατέθεσε μήνυση και εις βάρος του πεθερού του.

Μεταφέρθηκαν χθες βράδυ όλοι στο αστυνομικό τμήμα για κράτηση και εκεί παρουσία δικηγόρων, επικράτησαν ψυχραιμότερες σκέψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν τον δρόμο της ποινικής διαμεσολάβησης και μετά τη συμφωνία δόθηκε εισαγγελική εντολή να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.