
Ένας 56χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Βόλου – Διμηνίου, στο ίδιο σημείο όπου πριν από περίπου 2,5 χρόνια είχε χάσει τον 21χρονο γιο του.
Το δυστύχημα σημειώθηκε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο 56χρονος συγκρούστηκε με φορτηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό φέρεται να βγήκε κάθετα στον δρόμο, με τον οδηγό του δικύκλου να προσπαθεί να το αποφύγει.
Ο 56χρονος πάτησε και τα δύο φρένα, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το φορτηγό φέρεται να πέρασε από πάνω του.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς είχε υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα, κυρίως στην περιοχή της λεκάνης και των κάτω άκρων.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Ο 56χρονος υπέστη ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του ανήμερα της Παναγίας.
Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.