ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βόλος: 58χρονος κλείστηκε… αυτοβούλως στη φυλακή επειδή δεν είχε πού να μείνει

Το δικαστήριο τον καταδίκασε για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη

Βόλος: 58χρονος κλείστηκε… αυτοβούλως στη φυλακή επειδή δεν είχε πού να μείνει

Ανάμεικτα συναισθήματα προκαλεί η είδηση ότι ένας 58χρονος άνδρας ανακουφίστηκε όταν άκουσε ότι θα μπει στη φυλακή, καθώς δεν είχε κάπου αλλού να μείνει.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με το gegonota.news, οι φυλακές φαίνεται πως είναι η μόνη στέγη που μπορούσε να εξασφαλιστεί για έναν 58χρονο τοξικομανή, με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας, που καταδικάστηκε πριν λίγες ημέρες για επίθεση με μαχαίρι στο γιο του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών, χρηματική ποινή 690 €, με αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ταυτόχρονα όμως το Δικαστήριο διέταξε τον κατηγορούμενο να μην πλησιάσει ξανά το σπίτι που μένει ο γιος του στη Ν. Ιωνία.

Ο 58χρονος δήλωσε πως δεν έχει που να μείνει και «φιλοξενήθηκε» στα κρατητήρια της αστυνομίας, ενώ οι έρευνες της στο οικογενειακό του περιβάλλον ώστε να φιλοξενηθεί από συγγενικό του πρόσωπο, ήταν άκαρπες.

Τελικά, ο 58χρονος δέχτηκε με ανακούφιση την πρόταση της εισαγγελίας να περάσει τους υπόλοιπους τρεις μήνες της ζωής του φυλακή, στον Κορυδαλλό, εφόσον στον Βόλο δεν βρέθηκε δομή και η αδερφή του αρνήθηκε την φιλοξενία του.

Το δικαστήριο που τον καταδίκασε την Τρίτη, ανακάλεσε την αναστολή και οδηγήθηκε στην φυλακή για να εκτίσει 3 μήνες από τους 30 μήνες στους οποίους καταδικάστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.