ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βόλος: 73χρονος κατήγγειλε την 52χρονη σύντροφό του για ξυλοδαρμό

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της

Βόλος: 73χρονος κατήγγειλε την 52χρονη σύντροφό του για ξυλοδαρμό

Πως ξυλοκοπήθηκε από την 52χρονη σύντροφό του κατήγγειλε ένας 73χρονος άνδρας στον Βόλο, η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία ενώ χρειάστηκαν πέντε αστυνομικοί για να καταφέρουν να την ακινητοποιήσουν.

Ειδικότερα, η 52χρονη συνελήφθη μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο σύντροφός της και για να ηρεμήσει χρειάστηκε να επέμβουν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα της ΕΛ.ΑΣ., καθώς η γυναίκα φέρεται να ήταν εκτός εαυτού και να κλώτσησε και τους αστυνομικούς, όπως μεταδίδει το e-thessalia.gr.

Ο 73χρονος φέρεται να της ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι του και εκείνη μόλις το άκουσε αυτό, φαίνεται πως έγινε έξω φρενών. Άρχισε να φωνάζει και να κατηγορείται ότι χτύπησε με τον αγκώνα του χεριού της τον συνταξιούχο στον θώρακα και τον κλώτσησε στα γεννητικά του όργανα.

Επίσης, κατηγορείται ότι τον κλείδωσε στο δωμάτιο, για να μην μπορεί να φύγει και τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει.

Την Παρασκευή η 52χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή βία και την οδήγησε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Απολογούμενη φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως ο 73χρονος είναι «τρυφερός άνδρας», ενώ για τον εαυτό της φέρεται να είπε πως «κάποιες φορές είναι επιθετική και κάποιες τρυφερή».

Παράλληλα, όπως γράφει πάντα το ίδιο μέσο, η 52χρονη φέρεται να ζήτησε επίμονα από τον 73χρονο 20.000 ευρώ και εκείνος της έδωσε 1.000, προκειμένου να εκδώσει εισιτήριο, για να φύγει.

Επίσης στην απολογία της φέρεται να αρνήθηκε ότι χτύπησε τον σύντροφό της, με τον οποίο συζούν και φέρεται να υποστήριξε ότι αυτός τη χτύπησε και αυτή προσπάθησε να αμυνθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο, ωστόσο, την έκρινε ένοχη και της επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή και έφεση, που άσκησε η καταδικασθείσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.