ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βόλος: Άγριο ξύλο μεταξύ δύο νεαρών έξω από κλαμπ στα Πευκάκια – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Λογοφέρανε και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία

Βόλος: Άγριο ξύλο μεταξύ δύο νεαρών έξω από κλαμπ στα Πευκάκια – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Άγριο ξύλο έξω από κλαμπ στα Πευκάκια Βόλου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πρόκειται για δύο άνδρες 20 και 22 ετών οι οποίοι μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση, λογοφέρανε και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν τόσο άγριο το ξύλο μεταξύ τους που κλήθηκαν ασθενοφόρα να τους παραλάβουν και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο του Βόλου στις 7 περίπου σήμερα το πρωί, όπου και νοσηλεύονται μέχρι και αυτή την ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.