ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από το σύζυγό της – Ισχυρίζεται ότι την ξυλοκόπησε επειδή δεν καθάριζε!

Ο 40χρονος την έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να της σπάσει τον καρπό

Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από το σύζυγό της – Ισχυρίζεται ότι την ξυλοκόπησε επειδή δεν καθάριζε!

Τον «εφιάλτη» μέσα στο ίδιο της το σπίτι βίωνε μία γυναίκα στο Βόλο, σε μία νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που σοκάρει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα συνέβησαν την Παρασκευή, όταν η άτυχη γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στο μαρτύριο που βίωνε, μη μπορώντας να ανεχτεί άλλο τις απειλές και τις επιθέσεις του συζύγου της, ενός 40χρονου αλβανικής καταγωγής.

Όπως ανέφερε η γυναίκα στην κατάθεσή της, εκείνη την ημέρα ο βίαιος σύζυγός της πήγε μεθυσμένος στο σπίτι, της έβαλε τις φωνές και στη συνέχεια τη χτύπησε με γροθιές, ενώ μέσα στην μανία του, την έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να της σπάσει τον καρπό. Μετά από αυτό το επεισόδιο, η γυναίκα πήρε το ένα της παιδί και έφυγε από το σπίτι.

Μια γειτόνισσα άκουσε το θύμα να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να συλληφθεί λίγο αργότερα.

Η άτυχη γυναίκα εξήγησε στην κατάθεσή της ότι ο ξυλοδαρμός είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του συζύγου της, που επέστρεφε στο σπίτι μεθυσμένος.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως πρόκειται απλώς για ένα σκηνικό έντασης, επειδή η σύζυγός του δεν καθαρίζει το σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.