ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Επιδειξίας αυνανιζόταν μπροστά σε δυο κοριτσάκια και τη μητέρα τους

Ο επιδειξίας το έβαλε στα πόδια και, παρ' όλο που η νεαρή τον καταδίωξε, κατάφερε να εξαφανιστεί

Βόλος: Επιδειξίας αυνανιζόταν μπροστά σε δυο κοριτσάκια και τη μητέρα τους

Έναν εφιάλτη έζησαν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου δυο κοριτσάκια μόλις 4 και 3 χρόνων, αλλά και η μητέρα τους, σε μια παιδική χαρά στον Βόλο, εξ αιτίας ενός επιδειξία που εμφανίστηκε μπροστά τους και άρχισε να αυνανίζεται.

Η μητέρα «πάγωσε» όταν είδε τον ψηλό μελαχρινό μαυροντυμένο άνδρα που φορούσε γυαλιά ηλίου να κατεβάζει το παντελόνι του μπροστά στις κορούλες της που έκαναν κούνια και να χαϊδεύει επιδεικτικά το γεννητικό του όργανο.

Αμέσως έβαλε τις φωνές, αλλά ο σάτυρος δεν πτοήθηκε και συνέχισε τις εμετικές κινήσεις του, ως τη στιγμή που είδε να τρέχει προς το μέρος του μια νεαρή κοπέλα που είχε ακούσει τις εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επιδειξίας το έβαλε στα πόδια και, παρ’ όλο που η νεαρή τον καταδίωξε, κατάφερε να εξαφανιστεί. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους οι δυο γυναίκες περιέγραψαν τον ηλικίας περίπου 40 χρόνων δράστη, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ωστόσο, οι αναζητήσεις βάσει της περιγραφής του συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.