ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Έθαβαν σε χωματερή την ηρωίνη που διακινούσαν

Βρήκαν θαμμένες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» άνω των 300 γραμμαρίων και 32 φιξάκια κάνναβης

Βόλος: Έθαβαν σε χωματερή την ηρωίνη που διακινούσαν

Επί ώρες “χτένιζαν” μια χωματερή στον Βόλο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, ώσπου να ανακαλύψουν την “καβάντζα” όπου έκρυβαν τα ναρκωτικά που διακινούσαν σε χρήστες της πόλης τα μέλη μιας εγκληματικής ομάδας που αποτελείτο από έξι Έλληνες, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα.

Σε έναν από τους χώρους της χωματερής, που βρίσκεται κοντά στα σπίτια τους, βρήκαν θαμμένες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή “βράχου” συνολικού βάρους 308,7 γραμμαρίων, 32 “φιξάκια” με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 37,58 γραμμαρίων και τρεις ζυγαριές. Ακολούθησε οργανωμένη επιχείρηση από άνδρες της Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τα μέλη της σπείρας. Στην κατοχή τους και σε έρευνες που ακολούθησαν στις κατοικίες τους, κατασχέθηκαν συνολικά 7.525 ευρώ και δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας δύο εκ των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν δύο άνδρες που προμηθεύτηκαν ο ένας ηρωίνη βάρους 0,99 γραμμαρίου και ο άλλος τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 3,75 γραμμαρίων, καθώς και μια γυναίκα που προμηθεύτηκε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,89 γραμμαρίου και τρία ναρκωτικά χάπια. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για απόκρυψη, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών κατά περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.