ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βόλος: Η γυναίκα με το κουζινομάχαιρο μπήκε στο σχολείο πηδώντας τα κάγκελα

H 42χρονη μπήκε στο γραφείο των καθηγητών και άρχισε να φωνάζει απειλώντας ότι θα κάψει το σχολείο

Βόλος: Η γυναίκα με το κουζινομάχαιρο μπήκε στο σχολείο πηδώντας τα κάγκελα

Πρωτοφανής αναστάτωση επικράτησε σε σχολείο του Βόλου σήμερα το πρωί, όταν μία 42χρονη γυναίκα εισήλθε στο σχολείο, φωνάζοντας και απειλώντας ότι θα μαχαιρώσει τους μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη μπήκε στο γραφείο των καθηγητών και άρχισε να φωνάζει απειλώντας ότι θα κάψει το σχολείο. Από την πλευρά του, ο διευθυντής προσπάθησε να οδηγήσει τη γυναίκα στο γραφείο του προκειμένου να την ηρεμήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μία μητέρα μαθητή ενός άλλου σχολείου, μπήκε στο σχολείο μας και απείλησε και τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ότι πειράζουν τον γιο της και ότι θα μας κάψει το σχολείο, θα ρίξει χειροβομβίδες, θα βάλει βόμβα. Πήδηξε τα κάγκελα. Μπούκαρε γιατί θεωρεί ότι μαθητές του σχολείου μας ενοχλούν τον γιο της. Είδαν το μαχαίρι και μετά, όταν συνελήφθη από την ασφάλεια του Βόλου, το βρήκαν στην τσάντα της», είπε ο διευθυντής του σχολείου στο MEGA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.