ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Κατέρρευσαν σοβάδες σε δημοτικό σχολείο – Ο διάδρομος της εισόδου γέμισε με μπάζα

Εκκενώθηκε το κτήριο

Βόλος: Κατέρρευσαν σοβάδες σε δημοτικό σχολείο – Ο διάδρομος της εισόδου γέμισε με μπάζα

Στο 21ο δημοτικό σχολείο Βόλου, σοβάδες έπεσαν από την οροφή του κτηρίου, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσουν κάποιο παιδί ή εκπαιδευτικό, καθαρά από τύχη.

Με απόφαση του δημάρχου σταμάτησε η λειτουργία της μίας πτέρυγας από τις δύο που λειτουργεί το σχολείο, με τον διάδρομο της εισόδου να έχει γεμίσει με μπάζα.

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Πολύζος μίλησε στην ΕΡΤ Βόλου και δήλωσε ότι οι εκπαιδευτικοί που πήγαν στο σχολείο το πρωί βρήκαν πεσμένους τους σοβάδες και αμέσως η διεύθυνση ενημέρωσε την τεχνική υπηρεσία του δήμου, ενώ κλιμάκιο έκανε αυτοψία και αποφασίστηκε να γίνει άμεση παρέμβαση.

Έτσι, ο δήμος αποφάσισε να κλείσει τη μία πτέρυγα που στεγάζει τα έξι τμήματα από τα 12 του δημοτικού και να γίνει επιδιόρθωση της ζημιάς. Επομένως, για σήμερα Παρασκευή λειτούργησε το μισό σχολείο.

«Μίλησα με τον αντιδήμαρχο κ. Θεοδώρου και με διαβεβαίωσε ότι οι τεχνικές υπηρεσίες θα κάνουν άμεση παρέμβαση μέσα στο Σαββατοκύριακο και το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα», τόνισε ο κ. Πολύζος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο συγκεκριμένο κτίριο δεν λειτουργεί ούτε το γυμναστήριο, καθώς υπέστη ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.