ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: «Μου είπαν δεν υπάρχει ΜΕΘ – Ξαφνικά σταμάτησε η καρδιά του» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 10χρονου

«Άρχιζαν και γίνονταν μπλε τα δάχτυλα και τα χείλη του»

Βόλος: «Μου είπαν δεν υπάρχει ΜΕΘ – Ξαφνικά σταμάτησε η καρδιά του» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 10χρονου

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου ο θάνατος ενός 10χρονου, από το Πήλιο, που πέθανε από οξεία μυοκαρδίτιδα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το παιδί έφυγε από τη ζωή από οξεία μυοκαρδίτιδα, που του προκάλεσε ο πυρετός της γρίπης Α’ που είχε.

Ο πατέρας του 10χρονου, όντας συντετριμμένος, μίλησε στην εκπομπή και τόνισε ότι «την Παρασκευή το πρωί ανέβασε ξαφνικά πυρετό 39,5. Είχε και την παράλυση και δεν μπορούσε να μας το πει. Του έκαναν εισαγωγή στο νοσοκομείο κανονικά, όμως δεν του έδωσαν τίποτα. Ούτε αντιβίωση».

«Άρχιζαν και γίνονταν μπλε τα δάχτυλα και τα χείλη του. Βγαίνει έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, βάζει τις φωνές και τότε ήταν που κινητοποιηθήκανε όλοι. Όλα αυτά στο δωμάτιο, ούτε ήταν διασωληνωμένος, ούτε τίποτα».

«Από ό,τι μου είπαν, στον Βόλο ΜΕΘ δεν υπάρχει. Μου είπε η διευθύντρια του νοσοκομείου ότι μιλήσανε και με το πανεπιστημιακό στη Λάρισα, αλλά ούτε εκεί υπήρχε έτοιμη ΜΕΘ. Μίλησαν με το Ιπποκράτειο και άκουσα ότι είπαν πως αν το παιδί δεν είναι διασωληνωμένο, δεν μπορούν να το δεχτούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξαφνικά, σταμάτησε η καρδιά του», τόνισε ο πατέρας του 10χρονου αγοριού και πρόσθεσε ότι «ήταν 30 άτομα από πάνω του και προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν χωρίς μηχανήματα αλλά με ΚΑΡΠΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.