ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Βόλος: Πολύτεκνη μητέρα τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα με καυστικό υγρό

Η εργαζόμενη υπέφερε από εγκαύματα στο χέρι, τα πόδια και ήπια στο πρόσωπο

Βόλος: Πολύτεκνη μητέρα τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα με καυστικό υγρό

Ένα εργατικό ατύχημα με καυστικό υγρό συνέβη στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, με θύμα μια πολύτεκνη εργαζόμενη.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος ΟΤΑ Μαγνησίας, το ατύχημα συνέβη χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια της αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών στη Νεάπολη.

Η κατάσταση της παρακολουθείται, ενώ οι συνάδελφοι της εκφράζουν ανησυχία για τους κινδύνους που διατρέχουν στην εργασία τους.

Η εργαζόμενη υπέστη εγκαύματα στο χέρι, τα πόδια και ελαφρά στο πρόσωπο, όταν τα ρούχα της τρύπησαν.

Η άμεση αντίδρασή της και η εμπειρία της την έσωσαν, καθώς απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο.

Αφού οι συνάδελφοί της της προσέφεραν πρώτες βοήθειες με νερό, τη μετέφεραν στο πλησιέστερο φαρμακείο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Σε ανακοίνωση των ΟΤΑ Μαγνησίας αναφέρονται τα εξης: «Αυτά είναι τα μεγάλα προβλήματα των Δήμων όπως η υγιεινή και ασφάλεια των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτούς και πολύ περισσότερο των ανθρώπων που είναι σε μάχιμες υπηρεσίες.

Αντί λοιπόν να ασχοληθούν οι Δήμαρχοι με τις προσλήψεις προσωπικού, την εκπαίδευσή του, την έλλειψη μηχανικού εξοπλισμού, την απόσυρση όλων των επικίνδυνων παλαιών οχημάτων,την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τον έλεγχο όσον αφορά τον τρόπο που απομακρύνουν τα σκουπίδια και σε ποιον από τους δύο κάδους (μπλέ ή πράσινο) και την απαίτηση για οικονομική ενίσχυση από την κυβέρνηση για όλα τα παραπάνω εμείς βιώνουμε διπλές βάρδιες γιατί δεν υπάρχει προσωπικό, οχήματα με χαλασμένες πόρτες που τις κρατά ο οδηγός την ώρα της οδήγησης, χώρους εργασίας μέσα στη μούχλα 9 μήνες μετά τις πλημμύρες και κούνημα του δακτύλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σύλλογός μας απαιτεί να τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων σε όλους τους χώρους εργασίας . Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στη συναδέλφισσά μας και γρήγορα να είναι και πάλι κοντά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.