ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Συνελήφθη 25χρονος που παρίστανε τον πελάτη και έκλεβε προϊόντα από καταστήματα

Οι κλοπές σημειώθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 27/1/2023 έως 2/2/2023

Βόλος: Συνελήφθη 25χρονος που παρίστανε τον πελάτη και έκλεβε προϊόντα από καταστήματα

Συνελήφθη 25χρονος στον Βόλο, σε βάρος του οποίου εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας, που αφορούσαν σε καταστήματα στην περιοχή ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία.

Ο δράστης εισέρχονταν ως πελάτης σε καταστήματα και αφού εκδήλωνε πρόθεση αγοράς προϊόντων, στη συνέχεια, αφαιρούσε ξαφνικά τα προϊόντα και τρέπονταν σε φυγή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο δράστης εισέρχονταν ως πελάτης σε καταστήματα, κατά τις ώρες λειτουργίας τους και αφού εκδήλωνε πρόθεση αγοράς προϊόντων, στη συνέχεια, απασχολώντας με διάφορες προφάσεις τους υπαλλήλους, αφαιρούσε ξαφνικά τα προϊόντα και τρέπονταν σε φυγή.

Οι κλοπές σημειώθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 27/1/2023 έως 2/2/2023 στον Βόλο.

Ο δράστης, με τον προαναφερόμενο τρόπο, αφαίρεσε συνολικά, από τέσσερα καταστήματα (τα περισσότερα περίπτερα), πακέτα τσιγάρων, συσκευασία καπνού, καθώς και διάφορα άλλα προϊόντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.