ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Βοήθησαν ηλικιωμένο με τα ψώνια του και μετά τον έκλεψαν

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία

Βόλος: Βοήθησαν ηλικιωμένο με τα ψώνια του και μετά τον έκλεψαν

Διπλό κόλπο χρησιμοποίησαν δυο κακοποιοί για να ξαφρίσουν τις οικονομίες ενός 88χρονου στο Βόλο, καθώς αρχικά προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν να μεταφέρει στο σπίτι του τις σακούλες με τα ψώνια του και μετά να… επισκευάσουν το ψυγείο του!

Οι δυο δράστες πλησίασαν το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου τον ανυποψίαστο ηλικιωμένο. Δήθεν για να τον βοηθήσουν να κουβαλήσει τις βαριές σακούλες. Έτσι, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, όπου ο ένας από αυτούς προφασίστηκε ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ και προσφέρθηκε να επιδιορθώσει την υποτιθέμενη βλάβη στο ψυγείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, απασχόλησε τον ηλικιωμένο στον χώρο της κουζίνας, δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να τρυπώσει χωρίς να γίνει αντιληπτός στην κρεβατοκάμαρα και να “βουτήξει” έναν φάκελο που περιείχε 2.500 ευρώ. Αμέσως μετά, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά την ταυτοποίηση των δύο επιτήδειων, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.