ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βόλος: Η απίστευτη δικαιολογία που χρησιμοποίησε ένας διαρρήκτης όταν βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου

Στη συνέχεια πάντως ζήτησε συγγνώμη από τα δύο θύματα που τον αναγνώρισαν

Βόλος: Η απίστευτη δικαιολογία που χρησιμοποίησε ένας διαρρήκτης όταν βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου

Κλέφτης για γέλια και για κλάματα αποδείχθηκε ο 25χρονος στον Βόλο που αρπάζει κινητά, κάρτες και τσάντες. Την Παρασκευή (27/1) οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για δυο κλοπές κινητών και μιας κάρτας με την οποία έκανε αγορές και «λύγισε» το ακροατήριο από τα γέλια, όπως αναφέρει το gegonota.news.

Αφού κατέθεσαν οι δύο υπάλληλοι καταστημάτων από τις οποίες έκλεψε τα κινητά και μια κάρτα, δήλωσε πως την ώρα των κλοπών δεν ήταν ο εαυτός του διότι δύο φίλοι του, του έδωσαν –χωρίς ο ίδιος να το θέλει –πέντε υπνοστεντόν και θόλωσε.

«Δηλαδή σας νάρκωσαν;», ρώτησε η δικαστής όταν άκουσε την δικαιολογία περί κατανάλωσης πέντε χαπιών. «Όχι, μόνο θόλωσα και αυτά τα χάπια πρέπει να ξέρετε… προκαλούν κλεπτομανία. Όταν συνήλθα ήμουν στο τμήμα, δεν τις θυμάμαι τις κλοπές», είπε με το ακροατήριο να μην σταματά να γελά.

Στη συνέχεια πάντως, ζήτησε συγγνώμη από τα δύο θύματα που τον αναγνώρισαν από τις κάμερες και από το δικαστήριο μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να ασχολείται με την οικογένειά του, το ενός έτους παιδί του και την καριέρα του ως βοηθός σεφ.

Δήλωσε επίσης πως θα κάνει αποτοξίνωση, αλλά παράλληλα ανέφερε πως είναι περιστασιακός χρήστης ουσιών. Καταδικάστηκε σε 6 μήνες με αναστολή και έφυγε από το δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.