ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Ζευγάρι Ρομά μετέφερε 50.000 δόσεις ηρωίνης

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στις πόρτες του αυτοκινήτου

Βόλος: Ζευγάρι Ρομά μετέφερε 50.000 δόσεις ηρωίνης

Με 50.000 δόσεις ηρωίνης στην κατοχή του, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου ένα ζευγάρι Ρομά με τρία παιδιά, στον Αλμυρό Βόλου, καθώς μετέφερε ναρκωτικά από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη.

Η ηρωίνη ήταν αξίας μεγαλύτερης των 300.000 ευρώ και εντοπίστηκε στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αλμυρού, ενώ το ζευγάρι κρίθηκε προφυλακιστέο μετά την απολογία του στον Ανακριτή του Βόλου την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Ο 34χρονος άνδρας και η 32χρονη σύζυγός του ξεκίνησαν από το Αγρίνιο, όπου μένουν, πήγαν στην Αθήνα, παρέλαβαν την ηρωίνη από πρόσωπο που κατονόμασαν στις αρχές, για να μεταφέρουν τις ποσότητες στη Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στις πόρτες του αυτοκινήτου. Την ώρα που οδηγούνταν στις φυλακές, έξω από το δικαστήριο τους περίμεναν 30 άτομα, φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.