ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Ζήτησε να του κόψουν φέτα και έγινε «καπνός» με καλάθι γεμάτο προϊόντα

Η υπάλληλος του καταστήματος κατήγγειλε την κλοπή των προϊόντων που η αξία τους ξεπερνούσε τα 200 ευρώ

Βόλος: Ζήτησε να του κόψουν φέτα και έγινε «καπνός» με καλάθι γεμάτο προϊόντα

Έξυπνο τρόπο να εξαφανιστεί με τα δεκάδες προϊόντα με τα οποία είχε γεμίσει το καλάθι του, βρήκε ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος μπήκε σε ένα μίνι μάρκετ στο κέντρο του Βόλου δήθεν για να ψωνίσει, καθώς ζήτησε από την υπάλληλο να του κόψει ένα κιλό φέτα αποσπώντας την προσοχή της.

Μόλις η γυναίκα πήγε στο ψυγείο χάνοντάς την από το πεδίο της, ο “πελάτης” το έβαλε στα πόδια και βγήκε από το κατάστημα παίρνοντας μαζί του το καλάθι που είχε παραφορτώσει με διάφορα τρόφιμα και κονσέρβες, αλλά και απορρυπαντικά και χαρτικά. Η κλοπή ήταν οργανωμένη, καθώς έξω από το μίνι μάρκετ τον περίμενε ένας συνεργός του με μηχανάκι και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η υπάλληλος του καταστήματος κατήγγειλε την κλοπή των προϊόντων που, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η αξία τους ξεπερνούσε τα 200 ευρώ. Ωστόσο, οι κάμερες του μίνι μάρκετ είχαν καταγράψει τον δράστη και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον ταυτοποίησαν και τον συνέλαβαν μαζί με τον συνεργό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.