Κάτσε καλά, Θανούλη...

Βόνιτσα: Συνελήφθη 68χρονος για παιδική πορνογραφία

Στο κινητό του υπήρχε υλικό που αφορούσε σε ένα 9χρονο κορίτσι

Βόνιτσα: Συνελήφθη 68χρονος για παιδική πορνογραφία

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 68χρονου σε περιοχή του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας για παιδική πορνογραφία.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι στο κινητό του άντρα υπήρχε υλικό που αφορούσε σε ένα 9χρονο κορίτσι.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται το κινητό και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του 68χρονου που συνελήφθη να αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εξέταση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.