ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βόνιτσα: Χειροπέδες σε 26χρονο για βιασμό Βρετανίδας τουρίστριας

Η 24χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι ο νεαρός χρησιμοποίησε βία για να την εξαναγκάσει σε γενετήσιες πράξεις κοντά σε ένα μπαρ

Βόνιτσα: Χειροπέδες σε 26χρονο για βιασμό Βρετανίδας τουρίστριας

Τον βιασμό της από έναν 26χρονο Έλληνα κατήγγειλε μια νεαρή Βρετανίδα τουρίστρια στην Πάλαιρο του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, προκαλώντας κινητοποίηση των αστυνομικών του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, η οποία κατέληξε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου, σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για βιασμό. «Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας, ο κατηγορούμενος προχθές τα ξημερώματα, με την άσκηση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη», αναφέρει το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, συμπληρώνοντας ότι ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σημερινό της δημοσίευμα για το περιστατικό, η βρετανική εφημερίδα Sun αναφέρει ότι το θύμα είναι 24 ετών. Η κοπέλα, που βρισκόταν στη Βόνιτσα για διακοπές, κατήγγειλε ότι ο δράστης την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις κοντά σε ένα μπαρ στην Πάλαιρο. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα, η σεξουαλική επίθεση έγινε την Παρασκευή και ο άνδρας χρησιμοποίησε βία για να την αναγκάσει να υποκύψει στις ορέξεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.