ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Βουκουρεστίου: 42χρονος Αρμένιος επιχείρησε να αγοράσει κοσμήματα 130.000€ από κατάστημα με κλεμμένη κάρτα

Ο 42χρονος επιχείρησε να διαφύγει

Βουκουρεστίου: 42χρονος Αρμένιος επιχείρησε να αγοράσει κοσμήματα 130.000€ από κατάστημα με κλεμμένη κάρτα

Ένας 42χρονος εμφανίστηκε ως εύπορος πελάτης, σε γνωστό οίκο κοσμημάτων στην οδό Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας, αλλά όταν έφτασε στο ταμείο, διαπιστώθηκε ότι επιχειρούσε να πληρώσει με πλαστή κάρτα.

Ο «πελάτης», με καταγωγή από την Αρμενία, περιηγήθηκε στις προθήκες του καταστήματος και με τη βοήθεια των υπαλλήλων διάλεξε κοσμήματα αξίας 130.000 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει, σήμανε «συναγερμός», καθώς διαπιστώθηκε ότι η κάρτα που επιχείρησε να χρησιμοποιήσει, ήταν κλεμμένη. Αμέσως, ασφάλισαν οι πόρτες του κοσμηματοπωλείου και κλήθηκαν αστυνομικοί στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 42χρονος επιχείρησε να διαφύγει, σπρώχνοντας υπάλληλο του καταστήματος, χωρίς αποτέλεσμα. Στην κατοχή του βρέθηκαν έξι κλεμμένες κάρτες και πλαστές ταυτότητες, ενώ η αστυνομία διερευνά εάν είχε επιχειρήσει να κάνει ανάλογο «κόλπο» και σε άλλα καταστήματα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.