ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βούλα: Ποια ήταν τα αίτια της αυτοχειρίας του εφοπλιστή I.Zein – Τι είπε η σύζυγος του

Τι έδειξαν οι έρευνες των Αρχών

Βούλα: Ποια ήταν τα αίτια της αυτοχειρίας του εφοπλιστή I.Zein – Τι είπε η σύζυγος του

Τα κομμάτια του παζλ της αυτοκτονίας του 63χρονου Ελληνοσύρου εφοπλιστή Imad Zein, που βρέθηκε νεκρός χθες (2/11) Πέμπτη στο σπίτι του στη Βούλα προσπαθούν να ενώσουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την μυστηριώδη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μυστήριο είναι το γεγονός ότι, από τη μέχρι στιγμής έρευνα, δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να υποδεικνύει τον λόγο για τον οποίο ο 63χρονος αποφάσισε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ είναι η σύζυγός του η οποία, λίγα λεπτά πριν την τραγωδία, δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της από τον 63χρονο στο οποίο της ζητούσε να τον συγχωρέσει για αυτό που πρόκειται να κάνει και μετά από λίγο κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού και τον είδε να κείτεται νεκρός με μία καραμπίνα δίπλα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια, μιλώντας στους αστυνομικούς, ανέφερε πως δεν μπορεί να εξηγήσει την απόφαση του 63χρονου. «Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε» φέρεται να απάντησε στους αστυνομικούς όταν ρωτήθηκε σχετικά, προσθέτοντας πως ο άνδρας δεν είχε δείξει κάποια σημάδια που να υποδείκνυαν πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.