
(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 12:00):
Δύο λεωφορεία του ΟΑΣΑ συγκρούστηκαν σήμερα το πρωί στην περιοχή της Βούλας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 32 άνθρωποι και ανάμεσα τους δώδεκα παιδιά!
Από τους τραυματίες, τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση και διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας!
Τα παιδιά μεταφέρονται στο Αγλαΐα Κυριακού.
Το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Καραμανλή στο ύψος της Α’ πλαζ Βούλας, στο ρεύμα προς Σούνιο, κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες ωστόσο υπάρχουν νεότερες πληροφορίες ότι η οδηγός του ενός λεωφορείου υπέστη έμφραγμα (ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο από παρευρισκόμενο αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί) με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φρενάρει.
Υπάρχει και μία εκδοχή ότι το δεύτερο λεωφορείο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πρώτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα λεωφορεία που συγκρούστηκαν ανήκουν στον ΟΑΣΑ.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα 8 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 3 κινητές μονάδες και 2 μοτοσικλέτες στα πρώτα τρία λεπτά μετά τη σύγκρουση.
Ένας από τους επιβαίνοντες στο πρώτο λεωφορείο περιέγραψε τι συνέβη:
«Το λεωφορείο πέρασε τη στάση και μετά κάτι έγινε ή κάποιος ήθελε να κατέβει ή κάποιον ήθελε να πάρει. Κάτι έγινε, και απότομα, σταματάει.
Σταματάει ακαριαία. Και ακούμε ένα μπαμ.
Ήταν το τρακάρισμα που έκανε από πίσω το λεωφορείο».
Να σημειωθεί πως και τα δυο λεωφορεία ήταν γεμάτα κατά κύριο λόγο με νεαρούς που πήγαιναν για μπάνιο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.