Νέα παπάτζα: «Οπλίτης-πολίτης»...

Βουλιαγμένη: Στον ανακριτή ο 76χρονος και η 21χρονη για τον θάνατο του 82χρονου

Ο 76χρονος αρνείται ότι χτύπησε τον ηλικιωμένο

Βουλιαγμένη: Στον ανακριτή ο 76χρονος και η 21χρονη για τον θάνατο του 82χρονου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν ο 76χρονος και η 21χρονη που συνελήφθησαν για τον θάνατο του 82χρονου στην πλαζ της Βουλιαγμένης, μετά το επεισόδιο που φέρεται να ξεκίνησε με αφορμή ξαπλώστρες. Σε βάρος των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη και συναφείς κατηγορίες.

Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Τετάρτης.

Σε βάρος τους, κατά περίπτωση, ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη, απλή συνέργεια σε θανατηφόρα σωματική βλάβη, καθώς και για απειλή και εξύβριση.

Ο 76χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και υποστηρίζει ότι δεν ξυλοκόπησε τον 82χρονο.

Το επεισόδιο στην πλαζ

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλαζ της Βουλιαγμένης και, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αφορμή για την ένταση αποτέλεσε διαφωνία σχετικά με τις ξαπλώστρες.

Η σύζυγος του 82χρονου περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το επεισόδιο, υποστηρίζοντας ότι ο σύζυγός της δέχθηκε χτυπήματα από τον 76χρονο.

«Ξαφνικά, ένα ζευγάρι, από εκεί που η πλαζ ήταν άδεια, ήθελε σώνει και καλά να πάρει τις ξαπλώστρες τις δικές μας. Επειδή του είπαμε ότι είναι γεμάτο ξαπλώστρες και έχει πολλές άδειες, ο κύριος, ο οποίος είναι μέσα και κρατείται και μάθαμε ότι είναι 76 χρονών, επετέθη στον σύζυγό μου, χτύπησε με μπουνιά στη μύτη και τα άλλα γροθοκοπήματα ήταν στην καρδιά» είπε η σύζυγος του θανόντα.

Η ίδια ανέφερε ότι ο σύζυγός της αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και κατέρρευσε μετά το επεισόδιο. Στο σημείο έγινε προσπάθεια ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή.

Στη συνέχεια, ο 82χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο, όπου το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προσπάθησε επίσης να τον επαναφέρει, χωρίς αποτέλεσμα.

«Δυστυχώς, στις 11 παρά τέταρτο ο σύζυγός μου απεβίωσε», είπε η σύζυγος του απόστρατου Ναυάρχου.

«Πέθανε για μια βλακεία σε μια άδεια πλαζ»

Μιλώντας για το περιστατικό, η σύζυγος του 82χρονου εξέφρασε την οδύνη της για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η διαφωνία.

«Πέθανε για μια βλακεία σε μια άδεια πλαζ», είπε χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, με τον 76χρονο και την 21χρονη να καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη. Οι ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου και τα αίτια του θανάτου του 82χρονου αναμένεται να διερευνηθούν στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.