ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βουλιαγμένη: Θρίλερ με τον θάνατο 33χρονης Πολωνέζας σε βίλα γνωστού επιχειρηματία

Μία εβδομάδα μετά δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν

Βουλιαγμένη: Θρίλερ με τον θάνατο 33χρονης Πολωνέζας σε βίλα γνωστού επιχειρηματία

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου της 33χρονης Πολωνέζας, που βρέθηκε νεκρή στην πολυτελή οικία γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα προκειμένου να ρίξει «φως», ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, οι γονείς της 33χρονης ήρθαν στην Ελλάδα από την Πολωνία, για να παραλάβουν τη σορό της, χωρίς ακόμη να έχουν μάθει πώς κατέληξε το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη ήταν προσκεκλημένη στο σπίτι του επιχειρηματία, με τον οποίον – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχαν γνωριστεί σε Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών στην Ισπανία.

Μαζί της ήταν προσκεκλημένη και μία φίλη της, με την οποία πέρασαν τη νύχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου, όλοι μαζί στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη. Μία εβδομάδα μετά δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν.

Η 33χρονη, που την περιγράφουν ως ψηλή 1,80 και εύσωμη, το πρωί βρέθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, που διόρισε η οικογένεια της 33χρονης, η κοπέλα δεν έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά έπινε μόνον αλκοόλ.

Παραμένει άγνωστο τι έχει καταθέσει στην προανάκριση η φίλη της 33χρονης. Θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» καθώς η μαρτυρία της θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις στην έρευνα για τον θάνατο της Πολωνέζας στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.