ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρέθηκε ο 41χρονος από τη Λάρισα που αγνοούνταν για 51 ημέρες – Εμφανίστηκε εξαντλημένος στον Πλαταμώνα

Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στις 31 Μαρτίου

Βρέθηκε ο 41χρονος από τη Λάρισα που αγνοούνταν για 51 ημέρες – Εμφανίστηκε εξαντλημένος στον Πλαταμώνα

Εμφανώς εξαντλημένος εμφανίστηκε στις 7 χθες το απόγευμα στο λιμεναρχείο του Πλαταμώνα ο 41χρονος Λαρισαίος Παναγιώτης Καλέσης, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 31 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, ο 41χρονος εμφανίστηκε μόνος του στο λιμεναρχείο, θέτοντας έτσι αίσιο τέλος στην περιπέτεια του που ξεκίνησε την Πέμπτη 31 Μαρτίου όταν ο 41χρονος θα έφευγε για λίγο από το εξοχικό στο οποίο είχε μεταβεί με συγγενικό του πρόσωπο για εργασίες.

Ο 41χρονος για προληπτικούς λόγους και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οδηγήθηκε χθες βράδυ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον 41χρονο είχε ενεργοποιηθεί η Γραμμή Ζωής Silver Alert, με στόχο τον εντοπισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.