ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βριλήσσια: Επιτήδειοι εξαπάτησαν 71χρονη και της άρπαξαν 35.000€ – Της παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι της Microsoft

Τα χρήματα τα παρέδιδε τμηματικά σε μία 49χρονη ονόματι «Θεοδώρα»

Βριλήσσια: Επιτήδειοι εξαπάτησαν 71χρονη και της άρπαξαν 35.000€ – Της παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι της Microsoft

Θύμα επιτηδείων έπεσε μια 71χρονη γυναίκα στα Βριλήσσια η οποία πιάστηκε στα «δίχτυα» μίας 49χρονης και αγνώστων συνεργών της, που της παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι της Microsoft και της άρπαξαν 35.000 ευρώ.

Όπως κατήγγειλε η 71χρονη στις Αρχές, η περιπέτειά της ξεκίνησε την Καθαρά Δευτέρα (18/3) όταν άγνωστοι ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της και, παριστάνοντας τους υπαλλήλους της τεχνολογικής εταιρείας, αφαίρεσαν συστηματικά από τον τραπεζικό της λογαριασμό 35.000 ευρώ.

Όπως είπε το θύμα, τα χρήματα αυτά τα παρέδιδε τμηματικά σε μία 49χρονη ονόματι «Θεοδώρα».

Η δράση της συμμορίας έλαβε τέλος το πρωί της Τρίτης (26/3) στο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια όπου η 49χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Πεντέλης την ώρα που προσπαθούσε να αποσπάσει από την 71χρονη 5.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι της συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητοί υπολογιστές, εξωτερικοί δίσκοι, χρεωστικές κάρτες και δύο τετράδια με σημειώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.