ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βριλήσσια: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε μαγαζί και σπίτι

Ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει ήδη κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος

Βριλήσσια: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε μαγαζί και σπίτι

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής από τα Βριλήσσια που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι του αλλά και στην επιχείρηση του για να παρακολουθεί τη σύζυγό του, τα δύο της παιδιά, τις εργαζόμενες του και τις πελάτισσες του.

Το πρωί ο φερόμενος ως δράστης έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορο του. Ο κομμωτής βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή ζητώντας προθεσμία για να απολογηθεί ύστερα από την μήνυση που κατέθεσαν η σύζυγός του και οι δύο κόρες της.

Ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει ήδη κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριό του και οι οποίες ήταν οι πρώτες που ανακάλυψαν την δράση του.

Η σύζυγος του και οι δυο κόρες της είναι συγκλονισμένες από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ύστερα από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι τους.

Ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο θερμοσίφωνα αλλά και στην τηλεόραση του σπιτιού τους παρακολουθώντας και καταγράφοντας τις τρεις γυναίκες σε προσωπικές στιγμές.

Η μεγαλύτερη κόρη της συζύγου του δήλωσε: «Και εγώ και η αδερφή μου και η μητέρα μου είμαστε συγκλονισμένες. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι μας έχει συμβεί αυτό το πράγμα. Νιώθω αηδιασμένη για αυτόν τον άνθρωπο».

Ο κομμωτής είχε τοποθετήσει μέσα στην τουαλέτα του κομμωτηρίου κρυφή κάμερα η οποία και κατέγραφε τις πελάτισσες αλλά και τις εργαζόμενες.

Οι εργαζόμενες έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπους ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και να ενημερωθούν εάν τα βίντεο που τραβούσε κρυφά τα διοχέτευε στο διαδίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γυναίκες που εργαζόταν στην επιχείρηση το πρωί κατήγγειλαν το γεγονός και στην Επιθεώρηση εργασίας ζητώντας να λάβει άμεσα μετρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.