ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βριλήσσια – Σύζυγος 49χρονου κομμωτή: «Θέλω να ενωθείτε να κάνετε καταγγελίες αν είχατε μπει σε αυτές τις τουαλέτες»

«Έχω πολύ θυμό, αν μπορούσα θα τον σκότωνα»

Βριλήσσια – Σύζυγος 49χρονου κομμωτή: «Θέλω να ενωθείτε να κάνετε καταγγελίες αν είχατε μπει σε αυτές τις τουαλέτες»

Η σύζυγος του 49χρονου κομμωτή ο οποίος συνελήφθη γιατί είχε βάλει κρυφές κάμερες τόσο στις τουαλέτες της κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια όσο και στο δωμάτιο και την τουαλέτα των δύο θετών παιδιών του, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων τόνισε πως «αν είχατε μπει στις τουαλέτες του, καταγγείλτε τον».

«Δεν μπορώ να τον κοιτάξω. Σκέπασα τις κόρες μου με την αγκαλιά μου. Δεν θέλω να τον δω» είπε αρχικά η γυναίκα του κομμωτή για τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από το γραφείο του ανακριτή όταν μεταφέρθηκε εκεί ο 49χρονος.

Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε, παράλληλα, «μην μου πειράξετε τα παιδιά μου, τα έχω μεγαλώσει μόνη μου».

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να ενωθείτε να κάνετε καταγγελίες αν είχατε μπει σε αυτές τις τουαλέτες» πρόσθεσε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Για το ενδεχόμενο, μάλιστα, να προκύψουν και νέες αποκαλύψεις για τη δράση του κομμωτή η γυναίκα του, η οποία έχει ήδη δώσει εντολή στην δικηγόρο της προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον 49χρονο, είπε «εάν υπάρχει κάτι ακόμα, θέλω να τελειώσει σύντομα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμείς είμαστε για να ομορφαίνουμε τον κόσμο και όχι να παραβιάζουμε την ιδιωτικότητά του» συμπλήρωσε ενώ αναρωτήθηκε «πού έχει πάει αυτό του υλικό; Ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο δωμάτιό τους, στο μπάνιο» εξομολογούμενη ότι «έχω πολύ θυμό, αν μπορούσα θα τον σκότωνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.