ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βύρωνας: «Πλούσιο» ποινικό παρελθόν είχε το 32χρονο θύμα της δολοφονίας και στενές σχέσεις με την μαφία της Αλβανίας

Δεν τραυματίστηκε η σύζυγος του θύματος και το παιδί τους

Βύρωνας: «Πλούσιο» ποινικό παρελθόν είχε το 32χρονο θύμα της δολοφονίας και στενές σχέσεις με την μαφία της Αλβανίας

Βάσει σχεδίου φαίνεται πως έδρασαν οι εκτελεστές του 32χρονου Αλβανού, στον Βύρωνα, o οποίος είχε «βαρύ» ποινικό παρελθόν και στενές σχέσεις με την μαφία της Αλβανίας.

Οι εκτελεστές τον δολοφόνησαν μπροστά στα μάτια της συζύγου και του ανηλίκου παιδιού του.

Πλησίασαν το όχημα, μια Μερσεντές, στην οποία επέβαινε ο ίδιος και η σύζυγος του, πιθανότατα με μηχανή, ανοίγοντας πυρ εναντίον του, ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον πίσω τους νεκρό.

Δεν τραυματίστηκε η σύζυγος του θύματος και το παιδί τους

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως τραυματίστηκε και η γυναίκα του, τελικά η ίδια  λιποθύμησε ενώ τα αίματα που είχε πάνω της ήταν του θύματος.

Η εκτέλεση του σημειώθηκε τη στιγμή που ο ίδιος στάθμευσε το πολυτελές όχημα έξω από ένα σουβλατζίδικο της περιοχής.

Το ανήλικο παιδί κατέβηκε και μπήκε μέσα στο κατάστημα και τότε οι δράστες προχώρησαν στην εκτέλεση.

To θύμα της δολοφονικής επίθεσης δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει τις ελληνικές αρχές παρά το ποινικό παρελθόν που έχει στην Αλβανία ωστόσο, η έρευνα είναι σε εξέλιξη, ώστε να εξακριβωθεί ότι δεν είναι αναμεμιγμένος σε κάποια εγκληματική ενέργεια του πρόσφατου παρελθόντος.

Γνωστό στις αλβανικές Αρχές το θύμα της επίθεσης

Ο 32χρονος φέρεται να ήταν γνωστός στις αλβανικές Αρχές και να είχε σχέσεις με την αλβανική μαφία.

Μάλιστα, αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως συμμετείχε σε δολοφονική επίθεση, ενώ έχοντας στην κατοχή του καλάσνικοφ, μαζί με συνεργούς του, είχαν εισβάλει το 2021 και σε κλαμπ της Αλβανίας.

Όπως αναφέρεται από τα ίδια μέσα ενημέρωσης, είχε συλληφθεί το 2018, έχοντας στην κατοχή του -μεταξύ άλλων- χρήματα και κοσμήματα που επέρχονταν από κλοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ελληνικές Αρχές συλλέγουν καταθέσεις, με βασική εκείνη της συζύγου του θύματος, ενώ αναζητούν και τυχόν υλικό από κάμερες ασφάλειας, έτσι ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη και την ταυτότητα των εκτελεστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.