ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Χ.Σπίρτζης: «Περιμένουμε απαντήσεις για την καταγγελία ότι έδιωξαν την μητέρα της 12χρονης από το ΑΤ Κολωνού»

Ο Χρήστος Σπίρτζης απαιτεί, παράλληλα, να γνωστοποιηθούν τα ονόματα των συλληφθέντων της υπόθεσης

Χ.Σπίρτζης: «Περιμένουμε απαντήσεις για την καταγγελία ότι έδιωξαν την μητέρα της 12χρονης από το ΑΤ Κολωνού»

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού, όπου 53χρονος βίαζε και εξέδιδε 12χρονη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, ζητά, μαζί με τα ονόματα των δραστών που ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, να δοθεί απάντηση και για την καταγγελία της μητέρας της 12χρονης ότι την έδιωξαν από το ΑΤ Κολωνού.

Να σημειωθεί πως ο 53χρονος δράστης είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Σε δήλωσή του για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο Χρήστος Σπίτζης αναφέρει ότι «η μητέρα της 12χρονης έχει αποκαλύψει από χθες ότι όταν πήγε στο ΑΤ Κολωνού να καταγγείλει τα φρικιαστικά εγκλήματα που βίωσε το παιδί της από τον 53χρονο παιδοβιαστή, δεν την δέχθηκαν και την παρέπεμψαν στην ΓΑΔΑ».

«Την ίδια ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του 53χρονου με υψηλόβαθμο αξιωματικό στο ΑΤ Κολωνού αλλά και με άλλους αστυνομικούς.

Περιμένουμε μαζί με τα ονόματα των συλληφθέντων και των 213 «πελατών» για το φρικιαστικό έγκλημα στον Κολωνό που συνεχίζουν να κρύβουν για δεύτερη μέρα, να μας ενημερώσει ο κ. Θεοδωρικάκος και για τις ενέργειες που όφειλε ήδη να έχει προβεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου παιδοβιαστή με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού και γιατί δεν δέχθηκαν την μητέρα του παιδιού όταν πήγε να καταγγείλει τα αποτρόπαια εγκλήματα;», καταλήγει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.