ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 16χρονος μαθητής – Είχε πάνω του όπλο 

Συνελήφθη και ο πατέρας του ανήλικου ο οποίος τυγχάνει ανθυπασπιστής του Πολεμικού Ναυτικού

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 16χρονος μαθητής – Είχε πάνω του όπλο 

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1) στη σύλληψη ενός 16χρονου μαθητή ΕΠΑΛ στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 13.30 όταν η διευθύντρια του εν λόγω ΕΠΑΛ κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως ένας από τους μαθητές εντοπίστηκε να φέρει στην κατοχή του ένα όπλο.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του 16χρονου μαθητή καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα πιστόλι κρότου των 9mm. Παράλληλα συνελήφθη και ο πατέρας του ανήλικου ο οποίος τυγχάνει ανθυπασπιστής του Πολεμικού Ναυτικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ναυτονομία η οποία και θα επιληφθεί σχετικά με τον πατέρα του μαθητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.