ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 22χρονος που προσπάθησε να βάλει με τη βία 16χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του

Του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από το Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων Αθηνών για «πορνογραφία ανηλίκων»

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 22χρονος που προσπάθησε να βάλει με τη βία 16χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν έναν 22χρονο ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, προσπάθησε να βάλει με τη βία μέσα στο αυτοκίνητό του μια 16χρνη στην οδό Αρ. Βαλαωρίτη στο Χαϊδάρι.

Σε βάρος του νεαρού άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, καθώς περίμενε την ανήλικη μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο του πατέρα του και, όταν την είδε να επιστρέφει από νυχτερινή έξοδο στην οικία της, με χρήση βίας αλλά και απειλές σωματικής βίας αποπειράθηκε να την επιβιβάσει στο όχημά του.

Η 16χρονη αντιστάθηκε και τελικά κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας σε παρακείμενη οικία. Ωστόσο, από τη συμπλοκή με τον 22χρονο τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ έπεσαν τα σκουλαρίκια της, τα οποία πήρε ο δράστης.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου, που επικοινώνησε με τον πατέρα του δράστη, ο οποίος μαζί με τον 22χρονο μετέβησαν εκεί και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ., με τον νεαρό άνδρα να συλλαμβάνεται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον 22χρονο έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από το Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων Αθηνών για «πορνογραφία ανηλίκων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε και εστάλη για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.