ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χαλάνδρι: Στον ανακριτή σήμερα οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία

Κατηγορούνται για αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Χαλάνδρι: Στον ανακριτή σήμερα οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία

Απολογούνται σήμερα οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία, όταν εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι.

Ο πατέρας και η μητέρα της μικρούλας, ηλικίας 29 και 27 ετών αντίστοιχα, κατηγορούνται για αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το 8χρονο κορίτσι έπαιζε σε γειτονιά Ρομά όταν βρήκε τρόπο να μπει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, στο οποίο και εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει από θερμοπληξία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν το παιδί εντοπίστηκε, ήταν ήδη αργά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν στη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.