ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χαλάνδρι: Συνελήφθη 38χρονος Μπαγκλαντεσιανός για σεξουαλική παρενόχληση τεσσάρων γυναικών

Τις παρακολουθούσε καθώς περπατούσαν επί της οδού Αγίας Παρασκευής, και φέρεται να έβγαλε έξω το μόριο του

Χαλάνδρι: Συνελήφθη 38χρονος Μπαγκλαντεσιανός για σεξουαλική παρενόχληση τεσσάρων γυναικών

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/9), συνέλαβαν στο κέντρο του Χαλανδρίου έναν 38χρονο από το Μπαγκλαντές κατηγορούμενο για σεξουαλική παρενόχληση τεσσάρων γυναικών.

Ειδικότερα, ο 38χρονος άρχισε να παρακολουθεί την παρέα των τεσσάρων γυναικών που κυκλοφορούσαν στις 03:45 επί της οδού Αγίας Παρασκευής, κοντά στην πλατεία, να τις κοιτάζει επίμονα και να τις ακολουθεί σε απόσταση δύο μέτρων.

Στην συνέχεια ο συλληφθείς, φέρεται να πήγε ανάμεσα τους και να έπιασε από τη μέση μία από τις κοπέλες, με εκείνες να του ζητάνε επίμονα να μην τις ενοχλεί, αλλά ο κατηγορούμενος συνέχισε να τις ακολουθεί και ύστερα από λίγο φέρεται να έβγαλε έξω το μόριο του.

Μόλις διαπίστωσαν οι τέσσερις γυναίκες τι είχε συμβεί, άρχισαν να φωνάζουν και τότε ο 38χρονος φέρεται να τράπηκε σε φυγή σε άγνωστη κατεύθυνση.

Εκείνες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο τους και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Χαλανδρίου όπου εντόπισαν τον κατηγορούμενο.

Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και οι παθούσες τους ενημέρωσαν για το περιστατικό υποδεικνύοντας τον 38χρονο, ο οποίος και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Χαλανδρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τέσσερις κοπέλες υπέβαλαν μήνυση κατά του Μπαγκλαντεσιανού, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.