ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκίδα: 55χρονος οικοδόμος έπεσε από μεγάλο ύψος και βρήκε ακαριαίο θάνατο

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ με διασώστες και παρέλαβαν τη σορό του άτυχου εργάτη

Χαλκίδα: 55χρονος οικοδόμος έπεσε από μεγάλο ύψος και βρήκε ακαριαίο θάνατο

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος οικοδόμος στην Χαλκίδα καθώς έπεσε από μεγάλο ύψος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο άτυχος 55χρονος εργάτης εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε οικοδομικές εργασίες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που περνούσαν από το σημείο της οδού Βενιζέλου, ο αλλοδαπός άνδρας για άγνωστο λόγο βρέθηκε στο κενό και σκοτώθηκε ακαριαία. «Είδαμε τον άτυχο άνδρα σε μια λίμνη αίματος», είπαν.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ με διασώστες και παρέλαβαν τη σορό του άτυχου εργάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.