ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χαλκίδα – Δικηγόρος οικογένειας 43χρονου: «Η 39χρονη αγόρασε τα δύο χασαπομάχαιρα μία εβδομάδα πριν το έγκλημα»

«Επιχειρεί για δεύτερη φορά να δολοφονήσει τον Σάκη»

Χαλκίδα – Δικηγόρος οικογένειας 43χρονου: «Η 39χρονη αγόρασε τα δύο χασαπομάχαιρα μία εβδομάδα πριν το έγκλημα»

Ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, που δολοφονήθηκε το περασμένο Σάββατο (20/1) στη Χαλκίδα από μια 39χρονη, το πρωί της Πέμπτης (25/1) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η γυναίκα πήγε μία εβδομάδα πριν και αγόρασε τα δύο χασαπομάχαιρα του εγκλήματος.

«Σήμερα θα πάρω την κατάθεση. Όσα γνωρίζουμε τα ξέρουμε από ότι είπαν οι συνήγοροι. Η υποστήριξη της κατηγορίας, οι συγγενείς δηλαδή, δικαιούνται να πάρουν αντίγραφα μετά την απολογία. Από σήμερα ξεκινάμε να παίρνουμε μέρος της δικογραφίας», ανέφερε αρχικά ο κ. Τάρτης ενώ όπως ανέφερε από την τοποθέτηση των συνηγόρων διαφάνηκε το κίνητρο καθώς όπως είπαν οι συνήγοροι την τελευταία τριετία ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις προς το πρόσωπο του θύματος.

Μάλιστα, είπαν πως η κατηγορουμένη δεχόταν πιέσεις ενώ οι γονείς της είπαν πως δεχόταν βία.

«Κατά τη δική μου εκτίμηση, η δράστις θεώρησε υπεύθυνο το θύμα για την ενδοοικογενειακή βία γιατί ο Σάκης είχε επικοινωνήσει με τον σύζυγό της και του το είχε πει. Το θύμα δεν είχε ποτέ σχέση με την 39χρονη. Ούτε πριν τον γάμο είχαν σχέση. Επιχειρεί για δεύτερη φορά να δολοφονήσει τον Σάκη. Λέει πως πήγε με τη σύζυγο του καλύτερού του φίλου».

«Ζητήθηκαν ψυχιατρικές εξετάσεις. Είχε παρακολουθήσει το θύμα. Κατέβηκε στη Χαλκίδα, πάρκαρε κοντά, κρύφτηκε δίπλα από το αυτοκίνητό του και περίμενε τέσσερις ώρες εκεί. Πήγε και είχε μαζί της δύο χασαπομάχαιρα. Μία εβδομάδα πριν πήγε σε συγκεκριμένο μαγαζί της πόλης, και αγόρασε τα δύο μαχαίρια», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως η 39χρονη ισχυρίστηκε ότι όλα ξεκίνησαν από μία ερωτική επαφή που είχαν δράστιδα και θύμα πριν από μερικά χρόνια. Ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του θύματος είπε ότι δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η σύζυγος του 43χρονου δίνει μια άλλη εκδοχή και περιγράφει πως γνώριζε ότι μέχρι το 2021 η 39χρονη ενοχλούσε τον σύζυγο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.