Χαλκίδα: Εντοπίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα και την 6χρονη κόρη της

Ο ηλικιωμένος οδηγός μετά το ατύχημα, δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε την πορεία του

Χαλκίδα: Εντοπίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα και την 6χρονη κόρη της

Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα και κόρη στη Χαλκίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, όταν μητέρα και κόρη περπατούσαν τη στιγμή που 87χρονος οδηγός αυτοκινήτου τις παρέσυρε και τις τραυμάτισε.

Σύμφωνα με το tvstar, ο ηλικιωμένος οδηγός μετά το ατύχημα, δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε την πορεία του και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν αστυνομικοί, ενώ η μητέρα με το κορίτσι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, από όπου μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου και 2,5 ώρες αργότερα τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.