ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαλκίδα: Μάστιγα τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας – 22χρονος ξυλοφόρτωσε τη σύντροφό του

Καθημερινό φαινόμενο τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Χαλκίδα: Μάστιγα τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας – 22χρονος ξυλοφόρτωσε τη σύντροφό του

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στη Χαλκίδα από νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε διαμέρισμα της πόλης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 22χρονος τσακώθηκε με την 21χρονη σύντροφό του, και στη διάρκεια του καβγά την απείλησε, την εξύβρισε ενώ χειροδίκησε πάνω της.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε η άτυχη κοπέλα σε κατάσταση σοκ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά του 22χρονου για ενδοοικογενειακή βία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ο 22χρονος διέφυγε της σύλληψής του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.