Χαλκίδα: Όπλα και κλοπιμαία βρέθηκαν σε σπίτια διαρρηκτών – Συνελήφθη μια γυναίκα

Έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο συνεργοί της που αναζητούνται

Χαλκίδα: Όπλα και κλοπιμαία βρέθηκαν σε σπίτια διαρρηκτών – Συνελήφθη μια γυναίκα

Ένα μικρό οπλοστάσιο αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών που έγιναν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας σε δύο σπίτια στην Χαλκίδα, όπου κατοικούν τρεις Έλληνες οι οποίοι εμπλέκονταν σε τουλάχιστον τρεις διαρρήξεις σε σπίτια που είχαν γίνει το Μάρτιο και τον Ιούλιο.

Σε ένα από τα δυο σπίτια συνελήφθη μια γυναίκα, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο συνεργοί της που αναζητούνται. Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν πέντε ρολόγια, δυο δαχτυλίδια, ένας σταυρός με αλυσίδα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που προέρχονταν από τις διαρρήξεις. Παράλληλα, κατασχέθηκαν δύο πιστόλια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, δύο κυνηγετικά όπλα και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή της ίδιας και των συνεργών της και σε άλλες διαρρήξεις.

Έκλεψαν τσάντα με κάρτες και έκαναν ψώνια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια τσάντα που περιείχε χρήματα και τραπεζικές κάρτες έκλεψαν δυο Έλληνες από το εσωτερικό ενός Ι.Χ. αυτοκίνητου που ήταν σταθμευμένο στη Χαλκίδα και αμέσως έτρεξαν να κάνουν αγορές με ανέπαφη συναλλαγή! Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη λίγες ώρες μετά από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.