ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλκίδα – Σύζυγος 42χρονου: «Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου»

Όπως δείχνουν τα στοιχεία η γυναίκα είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο άνδρα και περίμενε να τον συναντήσει

Χαλκίδα – Σύζυγος 42χρονου: «Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου»

Η γυναίκα του 42χρονου που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από μια 38χρονη στη Χαλκίδα, μιλώντας στους αστυνομικούς, δήλωσε μεταξύ άλλων πως «ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

H 38χρονη ακινητοποιήθηκε μετά το έγκλημα και συνελήφθη.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον 42χρονο και περίμενε να τον συναντήσει.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες.

Η 38χρονη φέρεται να γνωριζόταν με το θύμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί στο παρελθόν ξανά από τις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η 38χρονη και ο 42χρονος διατηρούσαν παράνομη σχέση και πριν το έγκλημα υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσά τους και μάλιστα ιδιαίτερα έντονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.